Search results for "Albert Pintó"
Nowhere (2023)

Nowhere (2023)

Nowhere (2023)
IMDb: 6.3
109 min

Shtatzënë, vetëm dhe duke lundruar në det, një grua e mbyllur në një kontejner përpiqet të mbijetojë pasi është arratisur nga një shtet totalitarian.

Country: