FRANCEZ Movies
Anatomy of a Fall (2023)

Anatomy of a Fall (2023)

Anatomy of a Fall (2023)
IMDb: 7.8
151 min

Një grua dyshohet për vrasje pas vdekjes së burrit të saj dhe djali i tyre me shikim të dobët përballet me një dilemë morale si dëshmitar kryesor.

Country: 
Apaches: Gang of Paris (2023)

Apaches: Gang of Paris (2023)

Apaches: Gang of Paris (2023)
IMDb: 5.4
93 min

Një grua e re depërton në një bandë pariziane të vitit 1900 për t’u hakmarrë për vdekjen e vëllait të saj. Plani i saj është të vrasë njërin anëtar pas…

Country: 
Genre: AKSION, DRAME, FRANCEZ
Gold Brick (2023) a.k.a Cash

Gold Brick (2023) a.k.a Cash

Gold Brick (2023) a.k.a Cash
IMDb: 6.1
95 min

I vendosur për të marrë hak dhe për të fituar më shumë para nga puna që bën, një djalosh shet në treg të zi parfume që grabit nën hundën e…

Country: 
My Sole Desire (2023) +18

My Sole Desire (2023) +18

My Sole Desire (2023) +18
IMDb: N/A
119 min

Manon është studente në Paris, në një situatë të pasigurt financiare. Një ditë, e shtyrë nga kurioziteti, ajo shtyn derën e klubit të striptizit “Dëshira ime e vetme” dhe vendos…

Country: 
Full Time (2021)

Full Time (2021)

Full Time (2021)
IMDb: 7.4
88 min

Zhyli lufton e vetme për të rritur dy fëmijët në fshat dhe për të mbajtur punën e saj në një hotel parizian. Kur më në fund arrin të lërë një…

Country: