Search results for "Andy Cheng"
Redline (2007)

Redline (2007)

Redline (2007)
IMDb: 4.0
95 min

Një vajzë fanatike pas makina të shpejta dhe fytyrë publicitare e një kompanie në gjirin perëndimor përfshihet në gara të jashtëligjshme me makina ekzotike…

Country: 
Genre: AKSION