All Episodes
Eps5Echo Season 1 Episode 5

Echo Season 1 Episode 5

Echo Season 1 Episode 5
Season 1
Episode: 5
Air Date: 2024-01-09

Jetët e familjes së Mayës varen në fije të perit kur ushtria e Fisk mbërrin në shfaqen e Choctaw Nation.

Episode Title: Maya
Serie: Echo
Eps4Echo Season 1 Episode 4

Echo Season 1 Episode 4

Echo Season 1 Episode 4
Season 1
Episode: 4
Air Date: 2024-01-09

Maya e gjen veten në udhëkryq, teksa përballet me hijet e së kaluarës dhe mendon për të ardhmen.

Episode Title: Taloa
Serie: Echo
Eps3Echo Season 1 Episode 3

Echo Season 1 Episode 3

Echo Season 1 Episode 3
Season 1
Episode: 3
Air Date: 2024-01-09

Maya mëson kuptimin e dëmit kolateral kur ushtria e Fiskut mbërrin në Tamaha.

Episode Title: Tuklo
Serie: Echo
Eps2Echo Season 1 Episode 2

Echo Season 1 Episode 2

Echo Season 1 Episode 2
Season 1
Episode: 2
Air Date: 2024-01-09

Maya angazhon familjen e saj mosmiratuese për të ndihmuar në rrëzimin e ushtrisë së Fiskut ndërsa përjeton vizione të çuditshme.

Episode Title: Lowak
Serie: Echo
Eps1Echo Season 1 Episode 1

Echo Season 1 Episode 1

Echo Season 1 Episode 1
Season 1
Episode: 1
Air Date: 2024-01-09

E ndjekur nga perandoria kriminale e Wilson Fiskut, Mayas arrin në shtëpi dhe ajo duhet të përballet me familjen dhe trashëgiminë e saj.

Episode Title: Chafa
Serie: Echo
Eps10Shōgun Season 1 Episode 10

Shōgun Season 1 Episode 10

Shōgun Season 1 Episode 10
Season 1
Episode: 10
Air Date: 2024-04-23

Episode Title: Episode 10
Serie: Shōgun
Eps9Shōgun Season 1 Episode 9

Shōgun Season 1 Episode 9

Shōgun Season 1 Episode 9
Season 1
Episode: 9
Air Date: 2024-04-16

Episode Title: Episode 9
Serie: Shōgun
Eps8Shōgun Season 1 Episode 8

Shōgun Season 1 Episode 8

Shōgun Season 1 Episode 8
Season 1
Episode: 8
Air Date: 2024-04-09

Episode Title: Episode 8
Serie: Shōgun
Eps7Shōgun Season 1 Episode 7

Shōgun Season 1 Episode 7

Shōgun Season 1 Episode 7
Season 1
Episode: 7
Air Date: 2024-04-02

Episode Title: Episode 7
Serie: Shōgun
Eps6Shōgun Season 1 Episode 6

Shōgun Season 1 Episode 6

Shōgun Season 1 Episode 6
Season 1
Episode: 6
Air Date: 2024-03-26

Lady Ochiba returns to Osaka in order to accelerate the Regents’ campaign against Toranaga. In Ajiro, Toranaga tests Mariko’s loyalty to his cause.

Episode Title: Ladies of the Willow World
Serie: Shōgun
Eps5Shōgun Season 1 Episode 5

Shōgun Season 1 Episode 5

Shōgun Season 1 Episode 5
Season 1
Episode: 5
Air Date: 2024-03-19

Blackthorne and Mariko struggle to contain the secret that could get them both killed. Yabushige searches for the spy who has betrayed his intentions to Lord Toranaga.

Episode Title: Broken to the Fist
Serie: Shōgun
Eps4Shōgun Season 1 Episode 4

Shōgun Season 1 Episode 4

Shōgun Season 1 Episode 4
Season 1
Episode: 4
Air Date: 2024-03-12

Blackthorne and Mariko test their new alliance as they train Toranaga’s gun regiment for war. Yabushige must navigate his past promises to Ishido when an old friend comes to the…

Episode Title: The Eightfold Fence
Serie: Shōgun
Eps3Shōgun Season 1 Episode 3

Shōgun Season 1 Episode 3

Shōgun Season 1 Episode 3
Season 1
Episode: 3
Air Date: 2024-03-05

After Blackthorne survives a brazen assassination attempt, Toranaga realizes he must ferry his allies out of Osaka or risk certain defeat.

Episode Title: Tomorrow Is Tomorrow
Serie: Shōgun
Eps2Shōgun Season 1 Episode 2

Shōgun Season 1 Episode 2

Shōgun Season 1 Episode 2
Season 1
Episode: 2
Air Date: 2024-02-27

Blackthorne’s arrival in Osaka stirs up a hornet’s nest of rivalries. Mariko is trapped between her cause and her faith when she must translate for the barbarian in Lord Toranaga’s…

Episode Title: Servants of Two Masters
Serie: Shōgun
Eps1Shōgun Season 1 Episode 1

Shōgun Season 1 Episode 1

Shōgun Season 1 Episode 1
Season 1
Episode: 1
Air Date: 2024-02-27

Fatet bashkohen në Japoni pasi një anije barbare del në breg në një fshat të varfër peshkatarësh. Ndërkohë, në Osaka, Lord Toranaga e gjen veten të mundur nga armiqtë e…

Episode Title: Anjin
Serie: Shōgun
Eps8The Terminal List Season 1 Episode 8

The Terminal List Season 1 Episode 8

The Terminal List Season 1 Episode 8
Season 1
Episode: 8
Air Date: 2022-06-30

Zhvillohet një përballje në pronën e Sekretares së Mbrojtjes, Hartley, në ishullin Orcas. Rrugët dhe objektivat e Reece, Katie, Ben dhe Tony përplasen.

Episode Title: Reclamation
Eps7The Terminal List Season 1 Episode 7

The Terminal List Season 1 Episode 7

The Terminal List Season 1 Episode 7
Season 1
Episode: 7
Air Date: 2022-06-30

Një ish oficer i Navy SEAL heton pse e gjithë toga e tij u zu në pritë gjatë një misioni të fshehtë me aksione të larta.

Episode Title: Extinction
Eps6The Terminal List Season 1 Episode 6

The Terminal List Season 1 Episode 6

The Terminal List Season 1 Episode 6
Season 1
Episode: 6
Air Date: 2022-06-30

Gjuetia e FBI-së intensifikohet teksa i afrohen Reece-t. Pa mjekim, simptomat fizike dhe mendore të tij përshkallëzohen. I rrethuar nga forcat e rendit, Reece mundohet të shpëtojë pa marrë jetë…

Episode Title: Transience
Eps5The Terminal List Season 1 Episode 5

The Terminal List Season 1 Episode 5

The Terminal List Season 1 Episode 5
Season 1
Episode: 5
Air Date: 2022-06-30

Reece udhëton në San Francisko për të kërkuar përgjigje për një ilaç që mund të ketë nisur gjithçka. Katie përpiqet të miqësohet me Mike Tedesco duke u përpjekur të prishë…

Episode Title: Disruption
Eps4The Terminal List Season 1 Episode 4

The Terminal List Season 1 Episode 4

The Terminal List Season 1 Episode 4
Season 1
Episode: 4
Air Date: 2022-06-30

Me ndihmën e miqve të tij më të ngushtë, Reece udhëton në Meksikë për të gjetur një objektiv. Të gjithë së bashku, ata hyjnë në përleshje për hesape personale.

Episode Title: Detachment
Eps3The Terminal List Season 1 Episode 3

The Terminal List Season 1 Episode 3

The Terminal List Season 1 Episode 3
Season 1
Episode: 3
Air Date: 2022-06-30

Reece bën kërkime për Saul Agnon, duke zbuluar kështu se dhuna ndaj familjes së tij dhe ajo çfarë po ndodh me të nuk kishte të bënte kurrë me iranianët apo…

Episode Title: Consolidation
Eps2The Terminal List Season 1 Episode 2

The Terminal List Season 1 Episode 2

The Terminal List Season 1 Episode 2
Season 1
Episode: 2
Air Date: 2022-06-30

Reece fillon të hetojë vetë për vrasjen e familjes së tij dhe për këtë e ndihmon Beni. Katie e Reece bëhen aleatë.

Episode Title: Encoding
Eps1The Terminal List Season 1 Episode 1

The Terminal List Season 1 Episode 1

The Terminal List Season 1 Episode 1
Season 1
Episode: 1
Air Date: 2022-06-30

Komandanti i skuadrës Alpha, James Reece, kthehet në shtëpi pasi gjithë pjestarët e skuadrës së tij vriten në një pritë të ngritur në fushën e armikut dhe zbulon që disa…

Episode Title: The Engram
Eps8A Shop for Killers Season 1 Episode 8

A Shop for Killers Season 1 Episode 8

A Shop for Killers Season 1 Episode 8
Season 1
Episode: 8
Air Date: 2024-02-07

Vrasësit futen në magazinën e Jinmanit. Jiana vet-përgatitet për duelin final.

Episode Title: Listen Up, Ji-an
Eps7A Shop for Killers Season 1 Episode 7

A Shop for Killers Season 1 Episode 7

A Shop for Killers Season 1 Episode 7
Season 1
Episode: 7
Air Date: 2024-02-07

Bale, që supozohej se kishte vdekur, fillon hakmarrjen, kurse Jin Man lufton për të mbrojtur Ji An.

Episode Title: Trap
Eps6A Shop for Killers Season 1 Episode 6

A Shop for Killers Season 1 Episode 6

A Shop for Killers Season 1 Episode 6
Season 1
Episode: 6
Air Date: 2024-01-31

JinMan, i cili dikur ishte mercenar i një kompanie të madhe vuan nga e vërteta që mëson.

Episode Title: Jeong Jin-man
Eps5A Shop for Killers Season 1 Episode 5

A Shop for Killers Season 1 Episode 5

A Shop for Killers Season 1 Episode 5
Season 1
Episode: 5
Air Date: 2024-01-31

JiAn zemërohet ndërsa shikon JinMan në ekran dhe Jeong Min i drejton një armë në kokë JiAnit.

Episode Title: Babylon
Eps4A Shop for Killers Season 1 Episode 4

A Shop for Killers Season 1 Episode 4

A Shop for Killers Season 1 Episode 4
Season 1
Episode: 4
Air Date: 2024-01-24

Jian dhe Jeong Min ikin nga vrasësit dhe takojnë Vëllain në dyqanin nëntokësor.

Episode Title: The Shopping Mall
Eps3A Shop for Killers Season 1 Episode 3

A Shop for Killers Season 1 Episode 3

A Shop for Killers Season 1 Episode 3
Season 1
Episode: 3
Air Date: 2024-01-24

JiAn futet në rrezik ndërsa kërkon një telefon shpëtimi në male për të shpëtuar JinMan.

Episode Title: The Strong Don't Howl
Eps2A Shop for Killers Season 1 Episode 2

A Shop for Killers Season 1 Episode 2

A Shop for Killers Season 1 Episode 2
Season 1
Episode: 2
Air Date: 2024-01-17

Kur humbi prindërit, u rrit nga duart xhaxhait që drejte një qendër tregtare dhe tani duhet përballet me një të vërtetë të re pas vdekjes së papritur të xhaxhait të…

Episode Title: Jeong Jin-man, Jeong Jin-man, Jeong Jin-man
Eps1A Shop for Killers Season 1 Episode 1

A Shop for Killers Season 1 Episode 1

A Shop for Killers Season 1 Episode 1
Season 1
Episode: 1
Air Date: 2024-01-17

Një serial aksion-dramë në të cilën një mbesë e cila humbi prindërit e saj dhe rritet nga duart e një xhaxhai që drejton një qendër tregtare, tani përballet me një…

Episode Title: Murthehelp
Eps8Neon Season 1 Episode 8

Neon Season 1 Episode 8

Neon Season 1 Episode 8
Season 1
Episode: 8
Air Date: 2023-10-19

I gjithë ekipi po përgatitet për spektaklin live të Isa-s në natën e ndërrimit të viteve. Me të ardhmen t tij në rrezik, Santi duhet të vendosë çfarë ka rëndësi…

Episode Title: The Reality
Serie: Neon
Eps7Neon Season 1 Episode 7

Neon Season 1 Episode 7

Neon Season 1 Episode 7
Season 1
Episode: 7
Air Date: 2023-10-19

Në një festë të organizuar nga Daddy Yankee, Mia nxiton të nënshkruajë klientin e saj të parë, ndërsa Santi dhe Celeste rilidhen.

Episode Title: New Management
Serie: Neon
Eps6Neon Season 1 Episode 6

Neon Season 1 Episode 6

Neon Season 1 Episode 6
Season 1
Episode: 6
Air Date: 2023-10-19

Në rrugëtimin për kërkimin e një tingulli të ri dhe një shoqërues, ylli i popit ndërkombëtar Isa, e bën Santin të bjerë në dashuri. Jo të gjithë janë të emocionuar…

Episode Title: Isanti
Serie: Neon
Eps5Neon Season 1 Episode 5

Neon Season 1 Episode 5

Neon Season 1 Episode 5
Season 1
Episode: 5
Air Date: 2023-10-19

Një hyrje e dyshimtë parash vjen më përfitime të arta dhe me detyrime. E shqetësuar mos humb Santin, Mia bën një shkëmbim në studion e regjistrimit.

Episode Title: Corillo
Serie: Neon
Eps4Neon Season 1 Episode 4

Neon Season 1 Episode 4

Neon Season 1 Episode 4
Season 1
Episode: 4
Air Date: 2023-10-19

Për të siguruar fonde të reja, ekipi shkon në një festë në Art Basel. Aty Santi ndeshet me një rival dhe Ness përsos artin e të studiuarit të personave një…

Episode Title: Art Basel
Serie: Neon
Eps3Neon Season 1 Episode 3

Neon Season 1 Episode 3

Neon Season 1 Episode 3
Season 1
Episode: 3
Air Date: 2023-10-19

Një xhirim video për një dyqan ushqimesh stimulon kreativitetin e Felix-it. Mia përpiqet të kalojë një situatë të tensionuar në punë.

Episode Title: Forbidden Fruta
Serie: Neon
Eps2Neon Season 1 Episode 2

Neon Season 1 Episode 2

Neon Season 1 Episode 2
Season 1
Episode: 2
Air Date: 2023-10-19

Mia e nxjerr Santi-n për të performuar në skenë në një klub nate. Felix ndeshet me një sekret ndërsa Ness bën lëvizje për të tërhequr vëmendjen e gazetares së muzikës.

Episode Title: Opening Up
Serie: Neon
Eps1Neon Season 1 Episode 1

Neon Season 1 Episode 1

Neon Season 1 Episode 1
Season 1
Episode: 1
Air Date: 2023-10-19

Tre miq të mirë Santi, Ness dhe Felix shkojnë në Miami me plane të mëdha duke shpresuar se takimi I tyre i parë me një drejtues të një kompanie diskografike…

Episode Title: The Dream
Serie: Neon
Eps8The Fall of the House of Usher Season 1 Episode 8

The Fall of the House of Usher Season 1 Episode 8

The Fall of the House of Usher Season 1 Episode 8
Season 1
Episode: 8
Air Date: 2023-10-12

Në vitin 1980, Roderick dhe Madeline shfrytëzojnë mundësinë për të konsoliduar pasurinë e tyre, për një çmim. Dekada më vonë, Ushers-ët e mbetur merren me pasojat.

Episode Title: The Raven