Search results for "Peter Kelly Gaudreault"
Killshot (2008)

Killshot (2008)

Killshot (2008)
IMDb: 6.0
95 min

Një çift që janë në prag divorci, bëhen dëshmitarë të një incidenti të sajuar nga dy kriminelë dhe që nga ai moment, jeta e tyre është në rrezik prej vrasësve…

Country: 
Genre: AKSION, DRAME, KRIM