Search results for "Ray Liotta"
Dangerous Waters (2023)

Dangerous Waters (2023)

Dangerous Waters (2023)
IMDb: 5.3
101 min

Një festë në varkë del jashtë kontrollit, kur një vajzë adoleshente zbulon të kaluarën e errët të të dashurit të ri të nënës së saj.

Country: 
Genre: THRILLER
Goodfellas (1990)

Goodfellas (1990)

Goodfellas (1990)
IMDb: 8.7
145 min

Filmi ka marrë shumë vlerësime nga publiku dhe kritika dhe ka fituar 6 çmime Oscar, midis të cilave atë të regjisë dhe filmit më të mirë. Nga rrëfimi i tridhjetë…

Country: 
Genre: Crime, Drama, DRAME, KRIM