Search results for "Tessa Thompson"
Creed III (2023)

Creed III (2023)

Creed III (2023)
IMDb: 6.8
116 min

Adonis ka lulëzuar si në karrierën e tij ashtu edhe në jetën familjare, por kur rishfaqet një mik i fëmijërisë dhe ish-mjeshtëror i boksit, përballja është më shumë se një…

Country: 
Genre: Action, Drama, DRAME, SPORT
Thor: Love and Thunder (2022)

Thor: Love and Thunder (2022)

Thor: Love and Thunder (2022)
IMDb: 6.2
118 min

Thor kërkon ndihmën e Valkyrie, Korg dhe ish-të dashurës Xhein Foster për të luftuar Gorr the God Butcher, i cili synon të zhdukë perënditë.