Search results for "Yitzhak Pinto"
Tantura (2022)

Tantura (2022)

Tantura (2022)
IMDb: 8.8
94 min

Në luftën e vitit 1948 qindra fshatra palestineze u shpopulluan. Izraelitët e quajnë atë “Lufta e Pavarësisë”. Palestinezët e quajnë ‘Nakba’ Filmi shqyrton një fshat – Tanturën dhe pse “Nakba”…

Country: