Search results for "Zoe Terakes"
Talk to Me (2023)

Talk to Me (2023)

Talk to Me (2023)
IMDb: 7.1
95 min

Kur një grup shokësh zbulojnë se si të ngjallin shpirtra duke përdorur një dorë të balsamosur, ata përfshihen në emocione të reja, derisa njëri prej tyre shkon shumë larg dhe…

Genre: HORROR, THRILLER