Search results for "Ireland"
Double Blind (2023)

Double Blind (2023)

Double Blind (2023)
IMDb: 7.6
90 min

Pasi një provë eksperimentale e drogës shkon keq, subjektet e testimit përballen me një efekt anësor të tmerrshëm: nëse bie në gjumë, vdes. Të bllokuar në një strukturë të izoluar,…

Country: 
Race for Glory: Audi vs. Lancia (2024)

Race for Glory: Audi vs. Lancia (2024)

Race for Glory: Audi vs. Lancia (2024)
IMDb: N/A
93 min

Frymëzuar nga ngjarjet e vërteta që ndodhën gjatë rivalitetit të ashpër midis Gjermanisë (Audi) dhe Italisë (Lancia) në Kampionatin Botëror të Rellit 1983.

In the Land of Saints and Sinners (2023)

In the Land of Saints and Sinners (2023)

In the Land of Saints and Sinners (2023)
IMDb: 6.7
106 min

Në një fshat të largët irlandez, Finbar detyrohet të luftojë për të shlyer një jetë me mëkate. Por çfarë është i gatshëm të paguajë ai? Në vendin e shenjtorëve dhe…

Country: 
Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves (2023)

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves (2023)

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves (2023)
IMDb: 7.3
134 min

Një hajdut simpatik dhe një grup aventurierësh të çuditshëm nisin një kërkim epik për të gjetur një relike të humbur prej kohësh, por aventura e tyre shkon në mënyrë të…

Evil Dead Rise (2023)

Evil Dead Rise (2023)

Evil Dead Rise (2023)
IMDb: 6.5
96 min

Gjetja e rastësishme e një libri misterioz bashkë me disa disqe, shkaktojnë një shkatërrim total për familjen që e gjeti dhe çon në vrasjen e gjithë personave të poseduar nga…

Flora and Son (2023)

Flora and Son (2023)

Flora and Son (2023)
IMDb: 7.1
97 min

Flet për Florën, një nënë beqare që është në luftë me djalin e saj, Maksin. Duke u përpjekur të gjejë një hobi për Maksin, ajo merr një kitarë nga një…

Calm with Horses (2019)

Calm with Horses (2019)

Calm with Horses (2019)
IMDb: 6.8
100 min

Douglas ‘Arm’ Armstrong është bërë shpërndarës i frikshëm për shitjen e drogës për familjen Devers, ndërkohë që përpiqet të jetë një baba i mirë. I ndarë mes këtyre dy familjeve,…