Search results for "Poland"
The Zone of Interest (2023)

The Zone of Interest (2023)

The Zone of Interest (2023)
IMDb: 7.9
105 min

Komandanti i Aushvicit Rudolf Hoss dhe gruaja e tij Hedwig përpiqen të ndërtojnë një jetë ëndrrash për familjen e tyre në një shtëpi pranë kampit.

Genre: DRAME, HISTORI, LUFTE, War
Restore Point (2023)

Restore Point (2023)

Restore Point (2023)
IMDb: 6.6
115 min

Një film i zhvilluar në Evropën Qendrore gjatë vitit 2041, një detektive femër heton rastin e një çifti të vrarë ku një ekip restaurimi është në gjendje të rikthejë në…

365 Days (2020) +18 aka 365 dni

365 Days (2020) +18 aka 365 dni

365 Days (2020) +18 aka 365 dni
IMDb: 3.3
114 min

Masimo, trashëgimtari i një familjeje mafioze siçiliane dhe Laura, drejtoreshë shitjesh në një kompani polake. Jetët e tyre bashkohen, kur Masimo, pas 5 vitesh kërkimi, e gjen dhe vendos ta…

Country: 
Forgotten Love (2023)

Forgotten Love (2023)

Forgotten Love (2023)
IMDb: 7.6
140 min

Një kirurg dikur i respektuar, i cili ka humbur familjen dhe kujtesën e tij, ka një shans për rikthim kur rilidhet me dikë nga e kaluara e tij e harruar,…

Country: 
Heaven in Hell (2023)

Heaven in Hell (2023)

Heaven in Hell (2023)
IMDb: 3.9
120 min

Ajo, një grua e suksesshme dhe nënë e një vajze të rritur, ndërsa ai, një i ri i pashëm në kërkim të shijimit të jetës. Diferenca 15-vjeçare mes tyre dhe…

Country: 
Genre: Drama, DRAME, ROMANCE