Search results for "Turkey"
Make Me Believe (2023)

Make Me Believe (2023)

Make Me Believe (2023)
IMDb: 5.6
104 min

Dy gjyshe intrigante organizojnë një takim të lezetshëm të nipit dhe të mbesës që rindez një dashuri fëmijërie dhe inate të vjetra.

Country: 
Delibal (2015)

Delibal (2015)

Delibal (2015)
IMDb: 6.7
117 min

Delibal “Mjalt helmues” një romance mes dy të dashuruarve a do të lulëzoj e ardhmja në baze të dashurisë apo karrierës, si do gjejnë veten që të vendosin se si…

Country: 
Genre: Drama, DRAME, ROMANCE, TURK
10 Days of a Bad Man (2023)

10 Days of a Bad Man (2023)

10 Days of a Bad Man (2023)
IMDb: 6.1
123 min

Një detektiv privat është i detyruar të bashkëpunojë me disa njerëz të padëshiruar, për të gjetur një person të zhdukur dhe përfshihet në rrethana që përmbysin çdo plan që kishte…

Country: 
Last Call for Istanbul (2023)

Last Call for Istanbul (2023)

Last Call for Istanbul (2023)
IMDb: 5.5
91 min

Një takim i rastësishëm në aeroport, i çon dy të martuar në një natë të paharrueshme plot emocione, dëshira dhe tundime në qytetin e New York-ut.

Country: