Search results for "Bingjia Yang"
Fight Against Evil 2 (2023) A.K.A. Dong Bei jing cha gu shi 2

Fight Against Evil 2 (2023) A.K.A. Dong Bei jing cha gu shi 2

Fight Against Evil 2 (2023) A.K.A. Dong Bei jing cha gu shi 2
IMDb: N/A
90 min

Gjatë takimit të thjeshtë të njohjes me një vajzë, një oficer i ndershëm i policisë zbulon aksidentalisht ekzistencën e një rrjeti lokal banditësh të përfshirë në pornografi dhe prostitucion.

Country: 
Eye for an Eye: The Blind Swordsman (2022)

Eye for an Eye: The Blind Swordsman (2022)

Eye for an Eye: The Blind Swordsman (2022)
IMDb: N/A
77 min

Një i verbër, i njohur si “vrasësi fantazmë”, është gjuetar shpërblimesh. Kur takon një vajzë të re të dhunuar pasi i është masakruar familja, fillimisht përpiqet të mos përfshihet, por…

Country: 
Genre: AKSION, AZIATIK, DRAME