Search results for "2005"
The Cutter (2005)

The Cutter (2005)

The Cutter (2005)
IMDb: 4.8
92 min

Një ish-polic kthehet në Los Angeles dhe merr përsipër një rast të një prerësi diamanti të humbur që e çon atë në një aventurë dashurie edhe në distriktin e bizhuterive…

Country: 
Genre: AKSION, DRAME, KRIM
Hustle & Flow (2005)

Hustle & Flow (2005)

Hustle & Flow (2005)
IMDb: 7.3
116 min

Me ndihmën e miqve të tij, një tutor nga Memfis përpiqet të bëhet një repist suksesshëm. Dhe kur dëgjon se superylli i hip-hop Skini Blek do të vijë në qytet,…

Country: 
Genre: Crime, Drama, DRAME, KRIM, Music