Search results for "Rebecca Ferguson"
Dune: Part Two (2024)

Dune: Part Two (2024)

Dune: Part Two (2024)
IMDb: 9.1
166 min

Ndiqni udhëtimin mitik të Paul Atreides teksa ai bashkohet me Chanin dhe Fremen ndërsa është në një rrugë hakmarrjeje kundër komplotistëve që shkatërruan familjen e tij. Duke u përballur me…

Country: 
Dune (2021)

Dune (2021)

Dune (2021)
IMDb: 8.0
155 min

Paul Atreides, një djalë i talentuar dhe fatlum, duhet të udhëtojë në planetin më të rrezikshëm në univers për të siguruar të ardhmen e familjes dhe njerëzve të tij.

Country: 
Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023)

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023)

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023)
IMDb: 7.8
163 min

Ithan Hant dhe ekipi i tij duhet të gjurmojnë një armë të rrezikshme përpara se të bjerë në duart e gabuara.

Country: