Search results for "Sheila McCarthy"
Women Talking (2022)

Women Talking (2022)

Women Talking (2022)
IMDb: 6.9
104 min

Në vitet 2005-2009, 150 gra dhe vajza të reja u droguan dhe më pas u përdhunuan nga burrat në komunitetin e tyre të izoluar. Gratë zgjoheshin duke mos pasur idenë…

Country: 
Genre: Drama, DRAME