Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Women Talking (2022)

Në vitet 2005-2009, 150 gra dhe vajza të reja u droguan dhe më pas u përdhunuan nga burrat në komunitetin e tyre të izoluar. Gratë zgjoheshin duke mos pasur idenë se çfarë ndodhi, por duke parë gjak në çarçafët dhe këmbët e tyre. Mosha e viktimave ishte nga 5 deri në 65 vjeç. Gratë tashmë janë para zgjedhjes, nëse duhet të luftojnë apo të largohen përgjithmonë nga komuniteti i tyre…

Duration: 104 min

Release:

IMDb: 6.9

Women Talking (2022)
Women Talking (2022)
Women Talking (2022)
Women Talking (2022)
Women Talking (2022)
Women Talking (2022)
Women Talking (2022)
Women Talking (2022)
Women Talking (2022)
Women Talking (2022)
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner