Search results for "Troy Rudeseal"
The Black Phone (2021)

The Black Phone (2021)

The Black Phone (2021)
IMDb: 6.9
103 min

Pasi u rrëmbye nga një vrasës fëmijësh dhe u mbyll në një bodrum të papërshkueshëm nga zëri, një djalë 13-vjeçar fillon të marrë telefonata në një telefon të shkëputur nga…

Country: 
Genre: HORROR, THRILLER