Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant

Në kohën kur ushtria amerikane ndodhej në Afganistan, një përkthyes vendas i shpëton jetën një rreshteri amerikan, duke kaluar peripeci të shumta dhe më vonë duke u fshehur prej hakmarrejes së talebanëve. Megjithatë, vuajtjet e tij morën fund dhe ai mori atë që i takonte për heroizmin e bërë.

Duration: 123 min

Release:

IMDb: 7.5

The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
The Covenant (2023) a.k.a Guy Ritchie’s the Covenant
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner