Search results for "India"
Mrs. Chatterjee vs. Norway (2023)

Mrs. Chatterjee vs. Norway (2023)

Mrs. Chatterjee vs. Norway (2023)
IMDb: 7.3
144 min

Beteja e një nëne emigrante indiane kundër sistemit norvegjez të kujdestarisë dhe makinerisë ligjore lokale, për të rifituar kujdestarinë e fëmijëve të saj.

Country: 
Genre: BIOGRAFI, DRAME, HINDI
Captain Miller (2024)

Captain Miller (2024)

Captain Miller (2024)
IMDb: 7.2
157 min

Gjatë Sundimit Britanik, fshatari indian i quajtur Eesa, vendos të futet në ushtrinë britanike. Por, kur tirania dhe dhuna bëhen të padurueshme, është ai i cili do të udhëheqë popullin…

Country: 
Kho Gaye Hum Kahan (2023)

Kho Gaye Hum Kahan (2023)

Kho Gaye Hum Kahan (2023)
IMDb: 8.4
135 min

Ahana, Neil dhe Imaad janë tre miq në të 20-at e tyre duke u përpjekur të gjejnë kuptim në epokën dixhitale. Ata mbështeten tek njëri-tjetri ndërsa lundrojnë në kompleksitetin e…

Country: 
12th Fail (2023)

12th Fail (2023)

12th Fail (2023)
IMDb: 9.2
147 min

Historia e jetës reale e oficerit të IPS Manoj Kumar Sharma dhe oficerit të IRS Shraddha Joshi.

Country: 
Genre: BIOGRAFI, DRAME, HINDI
Tiger 3 (2023)

Tiger 3 (2023)

Tiger 3 (2023)
IMDb: 6.5
154 min

Tiger dhe Zoya janë kthyer – për të shpëtuar vendin dhe familjen e tyre. Këtë herë është personale.

Country: 
Sirf Ek Bandaa Kaafi Hai (2023)

Sirf Ek Bandaa Kaafi Hai (2023)

Sirf Ek Bandaa Kaafi Hai (2023)
IMDb: 7.9
132 min

Një njeri i zakonshëm me ndershmëri dhe integritet, mund të marrë përsipër sistemin, kur ka të vërtetën në krah.

Country: 
Jaane Jaan (2023) a.k.a. Suspect X

Jaane Jaan (2023) a.k.a. Suspect X

Jaane Jaan (2023) a.k.a. Suspect X
IMDb: 7.0
139 min

Kur një mama beqare bëhet e dyshuara e vetme e një vrasje, fqinji i saj që është një gjeni në matematikë, ofron ndihmën e tij për ta shpëtuar nga polica…

Country: 
Bawaal (2023)

Bawaal (2023)

Bawaal (2023)
IMDb: 6.6
137 min

Një burrë nga një qyteti i vogël që bie në dashuri me vajzën më të bukur në qytet. Ai dëshiron të martohet me të një ditë sepse nga kjo martesë…

Country: 
Kathal: A Jackfruit Mystery (2023)

Kathal: A Jackfruit Mystery (2023)

Kathal: A Jackfruit Mystery (2023)
IMDb: 6.7
115 min

Një politikan vendas, të cilit i zhduken frutat e çmuara dhe një oficere e re policie, e cila është e vendosur të zgjidhë këtë rast të çuditshëm për të provuar…

Country: 
Gaslight (2023)

Gaslight (2023)

Gaslight (2023)
IMDb: 6.2
111 min

Country: 
3 Idiots (2009)

3 Idiots (2009)

3 Idiots (2009)
IMDb: 8.4
170 min

Dy miq të fillojnë një kërkim për një mik të humbur. Në këtë udhëtim, ata ndeshen me një bast të gjatë të harruar, një martesë që ata duhet të prishin,…

Country: 
The Last Voyage of the Demeter (2023)

The Last Voyage of the Demeter (2023)

The Last Voyage of the Demeter (2023)
IMDb: 6.1
118 min

Nje ekuipazh qe lundron nga karpatet per ne Angli,zbulon se po transoprtojne nje ngarkese shume te rrezikshme.

Genre: FANTAZI, HORROR
Jawan (2023)

Jawan (2023)

Jawan (2023)
IMDb: 7.3
169 min

Një thriller-aksion i cili përshkruan udhëtimin emocional të një njeriu që është vendosur të korrigjojë gabimet në shoqëri.

Country: 
Pippa (2023)

Pippa (2023)

Pippa (2023)
IMDb: N/A
N/A

Ngjarjet rrotullohen rreth brigadierit Balram Singh Mehta i skuadrës së tankeve të Kalorësisë 45 i cili luftoi në frontin lindor gjatë luftës Indo-Pakistaneze të vitit 1971 së bashku me vëllezërit…

Country: