Turn off light Favorite PreviousNextComments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Avatar: The Last Airbender Season 1 Episode 8

Zuko përpiqet të hyjë fshehurazi në qytet ndërsa Kombi i Zjarrit fillon të bombardojë murin e akullit të fisit të ujit. Zhao planifikon të përfitojë nga ngjarja qiellore e quajtur Hëna e Akullit. Në këtë natë, barriera midis botës shpirtërore dhe botës fizike është e hollë. Zhao synon të përdorë thikën speciale të Avatarit Kuruk për të vrarë shpirtin e Hënës…

Avatar: The Last Airbender Season 1 Episode 8
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner