Sci-Fi & Fantasy Movies
Badland Hunters (2024)

Badland Hunters (2024)

Badland Hunters (2024)
IMDb: N/A
107 min

Pas një tërmeti vdekjeprurës dhe të tmerrshëm, një gjuetar i mbijetuar i patrembur fillon aksionin, për të shpëtuar një adoleshent të rrëmbyer nga një doktor i çmendur.

Country: 
Silver and the Book of Dreams

Silver and the Book of Dreams

Silver and the Book of Dreams
IMDb: N/A
92 min

Kur Liv zhvendoset në Londër, ajo takon një grup misterioz djemsh që e tërheqin atë në botën e udhëtimeve të ëndrrave. Ajo dhe grupi i saj i endacakëve të ëndrrave…

Country: