Turn off light Favorite PreviousNextComments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Wednesday Season 1 Episode 6

Uednesday përpiqet të thërrasë Goody Addamsin për t’i mësuar si të kontrollojë aftësitë e saj psikike. Siç do të zbulojë Goody, rruga e Korbit është e vetmuar, pasi fati i Uednesdayt është që gjithmonë të kërkojë errësirën te njerëzit e tjerë. Kjo e fundit, manipulon Enidin dhe Tylerin dhe të tre së bashku, bëjnë një zbulim të frikshëm në shtëpinë Gates…

Episode Title: Quid Pro Woe

Air Date: 2022-11-23

Year:

Wednesday Season 1 Episode 6
Wednesday Season 1 Episode 6
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner