Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Haunted Mansion (2023)

Shumë shpejt pas shpërnguljes në një shtëpi të re, një grua dhe djali i saj zbulojnë se shtëpia është pushtuar nga fantazmat. Ata kërkojnë një ekip të larmishëm të ashtuquajturish ekspertë shpirtërorë, për të ndihmuar në çlirimin e shtëpisë së tyre nga krijesat e mbinatyrshme.

Duration: 123 min

Release:

IMDb: 6.1

Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner