Search results for "1997"
Mousehunt (1997)

Mousehunt (1997)

Mousehunt (1997)
IMDb: 6.5
98 min

Dy trashëgimtar të paaftë kanë vendosur për të shpëtuar shtëpinë e tyre antike nga miu i cili është përcaktuar me vendosmëri të qëndroi aty ku është.

Country: 
Genre: FAMILJAR, KOMEDI
The Relic (1997)

The Relic (1997)

The Relic (1997)
IMDb: 5.8
110 min

Një detektiv vrasës dhe një antropolog përpiqen të shkatërrojnë një krijesë të ngjashme me hardhucat e Amerikës së Jugut, e cila po ha njerëzit në një muze të Çikagos.