Search results for "Timo Wagner"
Hinterland (2021)

Hinterland (2021)

Hinterland (2021)
IMDb: 6.2
98 min

Kur një rob i Luftës së Madhe kthehet në shtëpi dhe gjen shokët e tij të vrarë brutalisht, ai vendos të sjellë para drejtësisë vrasësin serial.

Country: 
Genre: DRAME, HISTORI, KRIM