Search results for "Austria"
Hinterland (2021)

Hinterland (2021)

Hinterland (2021)
IMDb: 6.2
98 min

Kur një rob i Luftës së Madhe kthehet në shtëpi dhe gjen shokët e tij të vrarë brutalisht, ai vendos të sjellë para drejtësisë vrasësin serial.

Country: 
Genre: DRAME, HISTORI, KRIM
Extraction 2 (2023)

Extraction 2 (2023)

Extraction 2 (2023)
IMDb: 7.0
122 min

Pasi mezi i mbijetoi plagëve të rënda nga misioni i tij në Dhaka, Bangladesh, Tajlër Rejk është kthyer dhe ekipi i tij është gati të marrë përsipër misionin e tyre…

Fog in August (2016) a.k.a Nebel im August

Fog in August (2016) a.k.a Nebel im August

Fog in August (2016) a.k.a Nebel im August
IMDb: 7.3
121 min

Në Gjermaninë naziste të vitit 1944, një djalë i quajtur Ernst Losa transferohet në një institucion mendor, ku ai punon nën mbikëqyrjen e doktor Veithausen. Ernst, i identifikuar fillimisht si…

Country: