Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Chupa (2023)

Ndërsa viziton familjen në Meksikë, adoleshenti Alex fiton një shok të pamundur kur zbulon një chupacabra të re të fshehur në kasollen e gjyshit të tij. Për të shpëtuar krijesën mitike, Alex dhe kushërinjtë e tij duhet të hyjnë në aventura të jetës.

Chupa (2023)
Chupa (2023)
Chupa (2023)
Chupa (2023)
Chupa (2023)
Chupa (2023)
Chupa (2023)
Chupa (2023)
Chupa (2023)
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner