Search results for "Mexico"
The Great Seduction (2023)

The Great Seduction (2023)

The Great Seduction (2023)
IMDb: 6.5
94 min

Kur shfaqet një mundësi e artë për të rritur të ardhurat e një qyteti të harruar peshkatarësh, banorët e tij vendosin të mashtrojnë për të arritur qëllimin e tyre.

Country: 
Radical (2023)

Radical (2023)

Radical (2023)
IMDb: 8.0
125 min

Një mësues në një qytet kufitar meksikan plot neglizhencë, korrupsion dhe dhunë, provon një metodë të re radikale për të zhbllokuar kureshtjen, potencialin e nxënësve të tij dhe ndoshta edhe…

Country: 
Genre: Drama, DRAME
Heroic (2023) A.K.A. Heroico

Heroic (2023) A.K.A. Heroico

Heroic (2023) A.K.A. Heroico
IMDb: 7.2
88 min

Luis, një djalë 18-vjeçar hyn në Kolegjin Ushtarak Heroik me shpresën për të siguruar një të ardhme më të mirë. Atje, ai ndeshet me një sistem të ngurtë dhe institucionalisht…

Country: 
Vantage Point (2008)

Vantage Point (2008)

Vantage Point (2008)
IMDb: 6.6
90 min

Pas takimi të G8-t përpjekjet për tentativat e vrasjes ndaj Presidentit Amerikan nuk janë të ndalur nga shumë këndvështrime të ndryshme.

Country: 
Genre: AKSION, KRIM, THRILLER
Silent Night (2023)

Silent Night (2023)

Silent Night (2023)
IMDb: 5.5
104 min

Një baba i pikëlluar bën hakmarrjen e tij të shumëpritur, kundër një bande të pamëshirshme në prag të Krishtlindjeve.

Country: 
Chupa (2023)

Chupa (2023)

Chupa (2023)
IMDb: 5.5
95 min

Ndërsa viziton familjen në Meksikë, adoleshenti Alex fiton një shok të pamundur kur zbulon një chupacabra të re të fshehur në kasollen e gjyshit të tij. Për të shpëtuar krijesën…

Country: 
Blue Beetle (2023)

Blue Beetle (2023)

Blue Beetle (2023)
IMDb: 6.1
127 min

Një skarab alien zgjedh Jaime Reyes si mikpritësin e tij simbiotik, duke i dhuruar të diplomuarit së fundmi një kostum të blinduar që është i aftë për fuqi të jashtëzakonshme,…

Country: 
Sound of Freedom (2023)

Sound of Freedom (2023)

Sound of Freedom (2023)
IMDb: 7.7
131 min

Historia e pabesueshme e vërtetë e një ish-agjenti të qeverisë, i kthyer në një vigjilent, i cili nis një mision të rrezikshëm për të shpëtuar qindra fëmijë nga trafikantët e…

Country: 
A Million Miles Away (2023)

A Million Miles Away (2023)

A Million Miles Away (2023)
IMDb: 7.3
121 min

Një film biografik mbi Hose Hernandezin dhe rrugën tij nga një punëtor ferme për t’u bërë inxhinier dhe astronaut. Një tregim i këmbënguljes, komunitetit dhe sakrificës për të arritur një…

Country: 
Saw X (2023)

Saw X (2023)

Saw X (2023)
IMDb: 6.7
118 min

Duke shpresuar për një kurë të mrekullueshme, Xhon Kramer udhëton në Meksikë për një procedurë mjekësore të rrezikshme dhe eksperimentale, vetëm për të zbuluar se i gjithë operacioni është një…