Search results for "Sweden"
The Abyss (2023)

The Abyss (2023)

The Abyss (2023)
IMDb: 5.3
103 min

Friga, e cila përpiqet të balancojë punën e saj të rrezikshme si menaxhere sigurie në minierën e Kirunavarës me jetën e saj familjare, duhet të luftojë për jetën e saj…

Country: 
Heroic (2023) A.K.A. Heroico

Heroic (2023) A.K.A. Heroico

Heroic (2023) A.K.A. Heroico
IMDb: 7.2
88 min

Luis, një djalë 18-vjeçar hyn në Kolegjin Ushtarak Heroik me shpresën për të siguruar një të ardhme më të mirë. Atje, ai ndeshet me një sistem të ngurtë dhe institucionalisht…

Country: 
Rebel Moon: Part One – A Child of Fire (2023)

Rebel Moon: Part One – A Child of Fire (2023)

Rebel Moon: Part One – A Child of Fire (2023)
IMDb: N/A
133 min

Kur një vendbanim paqësor në buzë të një hëne të largët e gjen veten të kërcënuar nga ushtritë e një force sunduese tiranike, një i huaj misterioz që jeton mes…