Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Heroic (2023) A.K.A. Heroico

Luis, një djalë 18-vjeçar hyn në Kolegjin Ushtarak Heroik me shpresën për të siguruar një të ardhme më të mirë. Atje, ai ndeshet me një sistem të ngurtë dhe institucionalisht të dhunshëm, i krijuar për ta kthyer atë në një ushtar të përsosur.

Heroic (2023) A.K.A. Heroico
Heroic (2023) A.K.A. Heroico
Heroic (2023) A.K.A. Heroico
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner