Turn off light Favorite PreviousNextComments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Avatar: The Last Airbender Season 1 Episode 3

Zuko dhe Iroh mbërrijnë në Omashu, ndërsa Zhao fillon të komplotojë me motrën e Zukos, Azulën. Aangu është i bindur se para se të niset për në Veri, sipas porosisë së Kyoshit, duhet të ndihmojë qytetin e Omashut, që është nën kërcënimin e bombardimeve dhe tradhtive…

Avatar: The Last Airbender Season 1 Episode 3
Avatar: The Last Airbender Season 1 Episode 3
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner