Turn off light Favorite PreviousNextComments (0) Report
  • Server 1
5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Avatar: The Last Airbender Season 1 Episode 4

Aang dhe Iroh janë në qeli pranë njëri-tjetrit dhe flasin për luftën. Sai i rrëfen djalit të tij Teo dhe Sokkës se me të vërtetë punonte me Kombin e Zjarrit. Mbreti i Tokës thërret Aangun. Rezulton se ai është miku i tij i fëmijërisë, tashmë, rreth 110 vjeç…

Avatar: The Last Airbender Season 1 Episode 4
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner