Turn off light Favorite PreviousNextComments (0) Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Avatar: The Last Airbender Season 1 Episode 5

When the group lands in the Spirit World for a rescue mission, they come face to face with dangerous threats, painful mAang ndihet fajtor për shkatërrimin e vazhdueshëm të botës nga Mjeshtrat e Zjarrit. Në një fshat aty pranë ankohen për “sëmundjen” e pyllit dhe për zhdukjen e njerëzve. Aangu thotë se ky është një problem i botës shpirtërore dhe premton të ndihmojë, duke shkuar në botën e shpirtrave…mories and a mysterious entity.

Avatar: The Last Airbender Season 1 Episode 5
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner