Turn off light Favorite PreviousNextComments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Halo Season 1 Episode 3

John takon partneren e tij të re dhe zbulon sekretet në kujtesën e tij; Kwan dëshiron të vazhdojë luftën e popullit të saj për pavarësi, por Soren ka plane të tjera për të; Plani i Makee për të shkuar drejt Madrigalit ka pasoja vdekjeprurëse.

Episode Title: Emergence

Air Date: 2022-04-07

Year:

Halo Season 1 Episode 3
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner