Turn off light Favorite PreviousNextComments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Halo Season 1 Episode 6

Të mbijetuarit e betejës me Besëlidhjen kthehen në Reach. Xhoni përballet me Dr. Halsey dhe gënjeshtrat e saj. I burgosuri i ri duket se e njeh Gjonin më mirë sesa e njeh veten. Artifakti misterioz i tregon Gjonit diçka befasuese.

Halo Season 1 Episode 6
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner