Turn off light Favorite PreviousNextComments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

The Lord of the Rings: The Rings of Power Season 1 Episode 1

Gjatë luftës shekullore që shpërthen midis elfëve, aleatëve të tyre dhe forcave të Morgothit, vëllai i Galadrielit vritet nga Sauroni. Kjo, ndez brenda Galadrielit një inat të përjetshëm ndaj togerit më të fuqishëm të Morgothit dhe ajo ndien se nuk do të gjejë paqe, pa marrë hak për të vëllanë…

The Lord of the Rings: The Rings of Power Season 1 Episode 1
The Lord of the Rings: The Rings of Power Season 1 Episode 1
The Lord of the Rings: The Rings of Power Season 1 Episode 1
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner