Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

The Roundup: No Way Out (2023)

Shtatë vjet pas kapjes në Vietnam, Ma Seok-do bashkohet me një skuadër të re për të hetuar një rast vrasjeje. Ai shpejt fillon të gërmojë më thellë kur zbulon se rasti përfshin një drogë sintetike dhe një bandë kriminelësh.

Duration: 105 min

Release:

IMDb: 6.6

The Roundup: No Way Out (2023)
The Roundup: No Way Out (2023)
The Roundup: No Way Out (2023)
The Roundup: No Way Out (2023)
The Roundup: No Way Out (2023)
The Roundup: No Way Out (2023)
The Roundup: No Way Out (2023)
The Roundup: No Way Out (2023)
The Roundup: No Way Out (2023)
The Roundup: No Way Out (2023)
The Roundup: No Way Out (2023)
The Roundup: No Way Out (2023)
The Roundup: No Way Out (2023)
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner