Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

A Haunting in Venice (2023)

Detektivi i famshëm Hercule Poirot që jetonte i vetëm në Venecia, ftohet nga mikesha e tij për të marrë pjesë në një seancë spiritualizmi në një pallat të shtriguar dhe atje përfshihet në dy vrasje të mistershme të cilat padyshim që i ka kryer një nga të ftuarit, dhe që Poirot duhet ta gjejë me patjetër.

Duration: 103 min

Release:

IMDb: 6.6

A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
A Haunting in Venice (2023)
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner