Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Inception (2010)

Dom Kob është një hajdut me aftësi të veçanta, më i miri në artin e rrezikshëm të ekstraktimit, vjedhjes së ideve të çmuara nga thellësia e subkoshiencës kur personi është në gjendjen e gjumit, kur mendja është më e cënueshme se kurrë. Aftësia e rrallë e Kobit e ka kthyer në një lojtar të lakmuar në botën tradhtare të spiunazhit në korporata, por gjithashtu e ka bërë një të arratisur ndërkombëtar dhe i ka kushtuar gjithçka që ai ka dashur ndonjëherë. Tani, Kobit i është ofruar një mundësi për shpengim. Një punë e fundit mund t’i kthejë mbrapa jetën e tij por vetëm nëse ai arrin të pamundurën: mbjelljen e një ideje.

Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Inception (2010)
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner