Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

The Creator (2023)

Teksa vazhdon krijimi i inteligjencës artificiale, një bombë sjell fillimin e luftës mes robotëve dhe njerëzve teksa agjenti i veçantë Xhoshua vendoset në mes të luftës pasi kërkon krijuesin misterioz me emrin Nirmata.

The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
The Creator (2023)
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner