Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

The Running Man (1987)

“The Running Man” është një lojë vdekjeprurëse që askush nuk i ka mbijetuar ndonjëherë. Por Schwarzenegger ende nuk ka luajtur. Dhe Filmi tregon për një polic të dënuar, i cili detyrohet me forcë që të marri pjesë në një shfaqje televizive ku vrapuesit, duhet të luftojnë vrasësit për lirinë e tyre.

The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
The Running Man (1987)
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner