Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

The East (2020) a.k.a De Oost

Një ushtar i ri holandez i vendosur për të shtypur përpjekjet për pavarësinë e pas Luftës së Dytë Botërore në koloninë holandeze të Indonezisë, e gjen veten të ndarë mes detyrës dhe ndërgjegjes kur bashkohet me skuadrën elitare të një komandanti gjithnjë e më të pamëshirshëm.

The East (2020) a.k.a De Oost
The East (2020) a.k.a De Oost
The East (2020) a.k.a De Oost
The East (2020) a.k.a De Oost
The East (2020) a.k.a De Oost
The East (2020) a.k.a De Oost
The East (2020) a.k.a De Oost
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner