Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lego Marvel Avengers: Code Red (2023)

Hakmarrësit mblidhen për të shpëtuar qytetin e Nju Jorkut, por pas një debati midis Vejushës së Zezë dhe babait të saj, ai zhduket në rrethana misterioze. E vendosur për të gjetur babanë, i takon Vejushës së Zezë që të udhëheqë Hakmarrësit për të gjetur Koleksionuesin.

Lego Marvel Avengers: Code Red (2023)
Lego Marvel Avengers: Code Red (2023)
Lego Marvel Avengers: Code Red (2023)
Lego Marvel Avengers: Code Red (2023)
Lego Marvel Avengers: Code Red (2023)
Lego Marvel Avengers: Code Red (2023)
Lego Marvel Avengers: Code Red (2023)
Lego Marvel Avengers: Code Red (2023)
Lego Marvel Avengers: Code Red (2023)
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner