Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

The Best of Enemies (2019)

Bazuar në një histori të vërtet, filmi tregon se si një zjarr, që shkatërroi shkollën për nxënësit me ngjyrë në qytetin e Durhamit, nis një revolucion për integrimin e komunitetit me ngjyrë nëpër shkolla dhe përpjekjen për të ndaluar segregacionin. Komunitete me ideale dhe parime të ndryshme formojnë një asamble për të marr vendime të rëndësishme për jetën e qytetit dhe gjatë këtyre diskutimeve arrijnë të njohin dhe të kuptojnë më mirë njëri tjetrin.

Duration: 133 min

Release:

IMDb: 7.3

The Best of Enemies (2019)
The Best of Enemies (2019)
The Best of Enemies (2019)
The Best of Enemies (2019)
The Best of Enemies (2019)
The Best of Enemies (2019)
The Best of Enemies (2019)
The Best of Enemies (2019)
The Best of Enemies (2019)
The Best of Enemies (2019)
The Best of Enemies (2019)
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner