Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

To Catch a Killer (2023)

Natën e Vitit të Ri, kur të gjithë festojnë, një i panjohur gjuan me snajper dhe vret shumë njerëz, duke e kthyer festën në terror. Policia fillon gjuetinë e një vrasësi fantazmë që nuk ka as fytyrë, as emër, as gjurmë dhe as të shkuar, që mund të sulmojë sërish për tu hakmarrë ndaj kotësisë së kësaj jete dhe vuajtjeve që kishte kaluar.

To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
To Catch a Killer (2023)
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner