Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Jackass Forever (2022)

Jackass Forever është një film komedi me realitet amerikan i vitit 2022, i drejtuar dhe prodhuar nga Jeff Tremaine, së bashku me producentët Spike Jonze dhe Johnny Knoxville, dhe u publikua nga Paramount Pictures. Është pjesa e katërt kryesore në serinë e filmave Jackass, pas Jackass 3D.

Duration: 96 min

Release:

IMDb: 6.8

Jackass Forever (2022)
Jackass Forever (2022)
Jackass Forever (2022)
Jackass Forever (2022)
Jackass Forever (2022)
Jackass Forever (2022)
Jackass Forever (2022)
Jackass Forever (2022)
Jackass Forever (2022)
Jackass Forever (2022)
Jackass Forever (2022)
Jackass Forever (2022)
Jackass Forever (2022)
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner