Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Outrage Coda (2017)

Lufta dhe rivaliteti i nxehtë mes familjeve të Jakuzës dhe mafias koreane. Intriga, plane të fshehta, vrasje dhe hakmarrje.

Duration: 104 min

Release:

IMDb: 6.4

Outrage Coda (2017)
Outrage Coda (2017)
Outrage Coda (2017)
Outrage Coda (2017)
Outrage Coda (2017)
Outrage Coda (2017)
Outrage Coda (2017)
Bashkohu ne Telegram
Banner with Link Your Banner

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apliko per Vize Turistike USA
Banner with Link Your Banner